Magyar English Szlovák

HÍREK

FIGYELEM!
FOLYAMATOS JELENTKEZÉS!
FIGYELEM!
KÖVETKEZŐ ÁLLÁSINTERJÚNKRA A JELENTKEZÉS FOLYAMATOS!
BUDAPESTI INTERJÚ!
FIGYELEM! BUDAPESTI INTERJÚNK OKTÓBER VÉGÉN LESZ!
FIGYELEM!
SZEPTEMBER 1 -TŐL MÁR LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ INTERJÚRA!
BUDAPESTI ÁLLÁSINTERJÚ!
FIGYELEM! KÖVETKEZŐ BUDAPESTI INTERJÚNK 2014.JÚLIUSBAN LESZ!

 

BestCrew | i n t e r n a t i o n a l

JELENTKEZÉS fényképes, angol nyelvű önéletrajzzal az alábbi e-mail címen: gastroguard@gmail.com KÜLDD EL MOST JELENTKEZÉSEDET, HOGY IDŐPONTOT KAPHASS AZ INTERJÚRA ÉS INGYENES TÁJÁKOZTATÓNKRA!!
 

Letölthető dokumentumok

Orvosi Vizsgálat!
A Princess Cruises hivatalos cégorvosa: Dr Tőzsér Szilvia 1053 Budapest Ferenciek tere 2 2em/3 Időpont egyeztetés: Telefon:0036-1 266 45 29 Mobil:0036-20 332 42 84 A vizsgálatra vigyél magaddal 3 darab igazolványképet,és egy érvényes tüdőszűrő leletet! Az orvosi vizsgálat díja 28.000.-forint.+ a szükséges oltások díjai.
HU (Magyar)
Jelentkezéshez szükséges papírok:
- 3db igazolványkép - angolul írott CV ( szakmai önéletrajz) - útlevél másolat - legmagasabb iskolai vagy szakbizonyítvány - refernciák a gyakorlatok igazolásául - erkölcsi bizonyítvány
HU (Magyar)
Tudnivalók a szerződésekről:
A Princess Cruises hajótársaság 6 hónapra szóló szerződéseket kínál. Heti 7 napos munkarend van, napi 11-13 óra munkaidővel, beosztástól függetlenül. A kinttartózkodás alatt a cég teljes ellátást biztosít( elhelyezést 2 ágyas kabinokban, étkezést a 24 órán át nyitvatartó személyzeti ebédlóben). A szerződés időtartamára teljeskörű egészség és balesetbiztosítást fizetnek, valamint a cég állja a kijutáshoz szükséges repülőjegy költségeit az adott kikötőbe szólóan illetve a szerződés befejezésekor a visszautat szintén.
HU (Magyar)